Op deze pagina vind je alle info over het gezelligste popfestival van Nederland!

ALGEMENE INFO

Datum: Zondag 7 juli 2019
Openingstijden: 13:00 – 23:00 uur.
Minimumleeftijd: Alle leeftijden
Locatie: Recreatiegebied Rhederlaag, Lathum
Navigatieadres: ‘Groenestraat, Lathum’

LINE-UP

Benieuwd welke artiesten jij kunt zien op Dreampop? Check snel de volledige Line-up!

TICKETS

Tickets voor Dreampop koop je veilig en snel via de ticketpagina!
Een Regular Ticket kost €29,50 (excl. servicekosten). Je kunt er ook voor kiezen een extra voordelig Duo Deal Ticket te kopen, met dit ticket heb je ook toegang tot Dreamfields Festival op zaterdag 6 juli!

Dream Ticket: €24,50 (ex. fee)
Regular Ticket: €29,50 (ex. fee)
Duo Deal Ticket: €74,- (ex. fee)

Wanneer je problemen ondervindt bij het aanschaffen van je tickets of bij andere ticketgerelateerde vragen, neem dan contact op met de Paylogic Customer Support via customerservice@paylogic.nl / 0900 7295 6442.

ROUTE & VERVOER

AUTO

Dreampop is gemakkelijk bereikbaar per auto. Wel zijn er een aantal wegafsluitingen, dus volg onderstaande aanwijzingen:

Vanaf de snelweg A12, neem je afslag 27 ‘Westervoort’. Kom je vanuit de richting Zevenaar/Doetinchem, neem dan afrit 29 ‘Zevenaar’ vanaf de A12. Voer als navigatieadres ‘Groenestraat, Lathum‘ in en volg wanneer je in de buurt van het festivalterrein bent de gele borden ‘Dreamfields/Dreampop’ in plaats van je navigatiesysteem. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

PARKEREN

Rondom het festivalterrein is er voldoende parkeergelegenheid. Parkeertickets koop je vooraf eenvoudig online (€12,50). KLIK HIER.
Parkeertickets zijn ook op locatie verkrijgbaar voor €15,-.

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en zijn goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Kom je vanuit de richting Arnhem, neem dan afrit 27 Westervoort vanaf de A12. Kom je vanuit de richting Zevenaar/Doetinchem, neem dan afrit 29 Zevenaar vanaf de A12.

OV/PENDELBUSSEN

Kom je met het OV naar Dreampop? Ook voor jou is het festivalterrein makkelijk te bereiken! Er rijden pendelbussen van station Arnhem Centraal naar 
het festivalterrein, waar je voor de ingang wordt afgezet en opgehaald. Deze bussen doen er 20 tot 30 minuten over en rijden van 12:00 tot 00:00.

Houd rekening met zo’n 45 minuten vanaf het moment dat je het terrein verlaat, zodat je nooit te laat komt! Zorg dat je weet hoe laat jouw laatste trein vertrekt.

De opstapplek bij Station Arnhem Centraal is aan de achterzijde van het station (Sonsbeekzijde)!

Pendelbustickets zijn HIER (alleen in retourvorm) te koop voor €8,-. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de opstaphalte en kosten dan €10,-.

LOCATIE

Dreampop vindt plaats op Recreatiegebied Rhederlaag in Lathum, vlak bij Arnhem.

BUSTRIP

Organiseer je zelf een busreis? Meld deze dan vooraf bij ons aan. Je ontvangt dan direct een e-mail met touringcarinformatie en jouw touring car parkeerticket.

FIETS & BROMMER

Kom je met de fiets of met de brommer naar Dreamfields? Maak dan gebruik van de gratis onbewaakte fietsenstalling. De stalling ligt vlak bij de entree van het festivalterrein en is via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Het stallen van je fiets, brommer of scooter is geheel op eigen risico. Fietsen, brommers en scooters die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd. Volg te allen tijde de instructies op van de verkeersregelaars ter plaatse.

TAXI

Vlakbij het festivalterrein is een taxistandplaats ingericht. Deze is duidelijk aangegeven met borden en is makkelijk bereikbaar. Besteld taxivervoer is NIET mogelijk. Laat ook geen taxi’s naar andere locaties komen. Zij worden niet doorgelaten, maar verwezen naar de taxistandplaats.

MINDERVALIDEN

Wanneer je in het bezit bent van een mindervaliden parkeerkaart, toon je deze aan de parkeerstewards. Zij wijzen je, indien mogelijk, een parkeerplaats toe dichtbij het evenement. Een plaats nabij de ingang kunnen wij helaas niet garanderen.

ETEN & DRINKEN

EIGEN CONSUMPTIES

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee het festivalterrein op te nemen.

GLUTENVRIJ

Er zijn voldoende mogelijkheden om glutenvrij te eten. Meld je even bij één van de food stands. Zij kunnen je vertellen waar je het beste naartoe kunt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

KLUISJES

Op het terrein zijn grote (€10,-) en kleine kluisjes (€8,-) te huur, waar je tijdens het feest op ieder moment bij kunt. Het kan ’s avonds afkoelen, dus het is verstandig om een vestje/jas mee te nemen.

BETALEN

Je kunt op Dreampop betalen met munten die verkrijgbaar zijn bij de muntenautomaten/kassa’s op het terrein. Deze munten kun je zowel met cash als met PIN betalen. Het is niet mogelijk om cash geld te pinnen.

Daarnaast kun je natuurlijk betalen met Festicoin, dé cashless app voor evenementen. Nooit meer in de rij voor munten, maak een gezamenlijke pot met je vriendengroep, voer je bestelling in, laat de code scannen en klaar!

MEDICIJNEN

Je mag je medicijn meenemen in een ongeopende verpakking, samen met een medisch paspoort of doktersverklaring.

MERCHANDISE

Op het het festivalterrein zijn meerdere stands te vinden waar je toffe merchandise kunt scoren.

ROKEN & DRUGS

Het is toegestaan om te roken op het festivalterrein, behalve in de tenten. E-sigaretten mogen mee naar binnen, maar zorg er wel voor dat de liquids in een gesloten verpakking zitten.

Voor wat betreft drugs hanteren wij een zero tolerance beleid. Het is dus niet toegestaan om zowel soft- als harddrugs mee te nemen naar Dreampop. Iedereen wordt gevisiteerd bij binnenkomst. Bij weigering, kan de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

MINDERVALIDEN

Dreampop is toegankelijk in een rolstoel. Mogelijk zijn niet alle faciliteiten optimaal bereikbaar, maar er is uiteraard wel een MiVa-wc beschikbaar bij elke toiletgroep. Ook op krukken kun je gewoon naar binnen. Wel moeten dit medische krukken zijn (van het ziekenhuis).

SELFIESTICKS & POWERBANKS

Het is niet toegestaan om selfiesticks mee te nemen het festivalterrein op. Powerbanks mogen wel mee naar binnen.

Menu